PVC STOLARIJA - PVC i ALU stolarija MIRAX Beograd

PVC STOLARIJA

Odaberite kategoriju:

PROZORI
VRATA
VRSTE BOJA ZA PVC
PVC KLIZNI ELEMENTI
PVC PODPROZORSKE DASKE
OKOVI
PVC ROLETNE
DODATNA OPREMA

Zašto PVC stolarija?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan: dug vek trajanja PVC stolarije, najbolja toplotna i zvučna izolacija, jednostavno održavanje, PVC stolarija je povoljna sa cenom u odnosu na aluminijum i drvo. Postavljanjem kvalitetnih PVC prozora i vrata povećavate materijalnu vrednost kuće ili stana.

Treba znati da su prozori i vrata najveći izvor gubitka toplote. Rezultati istraživanja pokazuju da se gubi 30 do 40% toplote usled loše izolacije (naravno, procenat gubitka zavisi i od kvaliteta prozora, njihove površine, a i od samih osobina kuće). Zbog toga je bitno da napravite pravi izbor PVC stolarije.

Dole smo naveli 4 stavke, koje će vam pomoći pri odabiru PVC stolarije:

PROFIL
Pored profila, važno je da odaberete koliko bi komora on sadržao. Najbolja opcija je da profil ima 6 komora, 3 nivoa dihtovanja i veliku dubinu ugradne, sto garantuje njegovu dobru izolacionu moć. MIRAX PVC stolarija se proizvodi od 6-komornog profila nemačkog proizvođača GEALAN sa visokim nivoom energetske efikasnosti.


OKOV
Na okovu ne bi trebalo da štedite, jer od njega zavisi čvrstina zatvaranja prozora. To utiče na prodor hladnog vazduha u prostoriji. Najbolje je da izaberete dobar evropski okov, a neke od opcija su: Maco, FUHR i Siegenia. Ovo je MIRAX preporuka provereno kvalitetnih okova.


STAKLO
Staklo, pored profila propušta 70 do 80% toplote. Prozorsko staklo bi trebalo da bude energetski efikasno. A to je takozvano niskoemisiono staklo, njegov princip rada – vraćanje toplote u dom. Poželjno je punjenje stakla argonom. MIRAX vam preporučuje troslojno niskoemisiono staklo punjeno agronom. Prozori koji su na suncanoj strani, preporučljivo je da budu sa zaštitom od sunca. Kao što je visokoenergetsko staklo, koje omogućava uštedu na klimatizaciji.


MONTAŽA
Glavna stvar pri kupovini prozora je profesionalizam kompanije, jer od toga zavisi sama ugradnja. Montažu treba obaviti u skladu sa zahtevima državnih standarda. U suprotnom pena će propasti tokom vremena i izgubiti svoju funkciju. Pored toga, kada u penu prodre vlagu (koja ne bi trebalo da bude tamo), može brzo da se pretvori u razlog ulaska hladnoće u Vaš dom, a vlažna pena može izazvati stvaranje buđi.


Ako vam je potreban stručni savet, MIRAX nudi BESPLATAN odlazak na teren, uzimanje mera, pravljenje ponude i konsultaciju oko PVC stolarije.

Za cene i detalje izrade, nabavke, isporuke i ugradnje (montaže) kvalitetne MIRAX PVC stolarije pozovite na 011/428-18-26 ili na 064/560-10-75 (Beograd).

Podelite ovu stranu:

Kopirajt © SZTR Mirax - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.