DA LI JE MOGUĆE KUPITI POVOLJNU I VISOKOKVALITETNU PVC STOLARIJU? - PVC i ALU stolarija MIRAX Beograd

DA LI JE MOGUĆE KUPITI POVOLJNU I VISOKOKVALITETNU PVC STOLARIJU?

12.02.2016.

"PVC prozori povoljno", "Najpovoljnija cena pvc stolarije" – danas je ogromna količina takvih ponuda na tržištu. Svaki dan potrošači traže sumnjivu korist gde ne vredi štediti.

Važno je zapamtiti da dobra stvar a priori ne može biti previše jeftina. Svako želi da nosi kvalitetne stvari i da kupuje kvalitetne proizvode. Ali uprkos tome - zelja da se kupi PVC stolarija povoljno, ne shvatajući zamku u koju ulazite.

Kvalitetna PVC stolarija – nije kupovina za samo jednu sezonu. Dobra stolarija se dugoročno isplati na uštedi energije i pametna su investicija za vašu kuću ili stan.


Šta se krije iza reklamiranja povoljne PVC stolarije?

pvc profili prozorVama može biti ponuđen PVC profil po nižoj ceni, tvrdeći da on nije lošiji u odnosu na skuplje poznatih i proverenih proizvodjaca, ali ga možete proveriti samo nakon nekoliko sezona: opterećenje vetra, mraza, sunca. Tek tada ćete zaključiti, da li je ušteda bila opravdana, ali najverovatnije će se pojaviti stolarija koja će zahtevati popravku u naredne 3 godine.MIRAX preporuka je da profil ima 6 komora, 3 nivoa dihtovanja i veliku dubinu ugradnje, sto garantuje njegovu dobru izolacionu moć.


PVC stolarija okov"Mišići" PVC Stolarije - okov, upravo je on odgovoran za celo opterećenje, dihtovanje i zaštitu Vašeg doma od udara vetra, promaju i ventilaciju. PVC stolarija sa okovom niskog kvaliteta može naškoditi u nezgodnom trenutku. Zato stručnjaci insistiraju da je kvalitet okova veoma bitan. Nekvalitetni okov vas neće zaštititi od promaje i hladnoće i obezbediti odgovarajuću ventilaciju, a posebno ako nisu ugradjeni svi pripadajuci elementi.

MIRAX preporuka je da izaberete dobar nemacki okov, a neke od opcija su Maco, Fuhr i Siegenia. Ovo je MIRAX preporuka provereno kvalitetnih okova.


PVC stolarija stakloStaklo je treća stavka na kojoj ne bi trebalo da štedite. U okviru povoljne ponude PVC stolarije obično se nude najobičnija stakla. Međutim, staklo, pored profila propušta do 80% toplote. Prozorsko staklo bi trebalo da bude energetski efikasno. To jest, staklo treba da ima posebe niskoemisione filmove koji povećavaju energetsku efikasnost prozora - štede energiju, koja je potrošena za grejanje ili hlađenje prostorija.


MIRAX preporuka je troslojno niskoemisiono staklo punjeno argonom. Prozori koji su na sunčanoj strani, preporučljivo je da budu sa zaštitom od sunca. Kao što je visokoenergetsko staklo, koje omogućava uštedu na klimatizaciji.


montaza pvc stolarijeMontaža nove i demontaža stare stolarije se isto često ne uključuju u „najpovoljnjuju cenu“ PVC stolarije već se naknadno naplaćuje.

MIRAX preporuka je da ne uzimate u obzir veoma jeftine i veoma skupe cene PVC stolarije. Čuda se ne dešavaju. Jeftina stolarija ne podrazumeva kvalitet što kasnije ’ispliva’, kao što i previsoka cena stolarije moze biti neopravdana. Ne obraćajte paznju na količinu popusta nego na konačnu cenu PVC stolarije.


Budite obazrivi pri izboru PVC stolarije, pažljivo procenite cenu u odnosu na kvalitet.

Ako vam je potreban stručni savet pozovite MIRAX na 011/428-18-26 (Beograd).

MIRAX nudi BESPLATAN dolazak na teren, uzimanje mera, pravljenje ponude i konsultaciju oko PVC i AL-u stolarije!

Podelite ovu stranu:

Kopirajt © SZTR Mirax - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.